Politic

Un diplomat critică dur conduita liderilor ACUM: „Au un comportament deviant și un vocabular vulgar”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lidera PAS, Maia Sandu, nu este persoana potrivită pentru a acupa funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, iar întreaga echipă PAS și PPDA au un comportament deviant și un vocabular vulgar. Părerea îi apareține diplomatului Valeriu Poia și a fost exprimată în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune TVC 21.

„Nimeni nu a scos din vocabular cuvântul proastă, prost, proști și iată că la toată Platforma lor aceste comparaţii sunt de bază. Deci, este o Platformă de oameni tâmpiți. Un om normal nu poate să vină cu aceea că el dorește să fie prim-ministru, când ceea ce avem în învățământ nu se trage de o zi, de două, ci ani de zile”, a declarat Valeriu Poia, transmite Publika.md

„Uitați-vă chiar la ochii dlui Năstase, la ce vorbește, la gesturile lui sau la Slusari, la dânsul cresc ochii tocmai. Aceștia sunt niște lași, oameni inconsecvenți, politic analfabeți”, a mai declarat Poia.

Diplomatul a mai spus că nu vrea să comentez rolul unor demnitari, dar cum se spune, nu este fum fără foc.

„Platforma DA a venit pentru că a votat-o tineretul și cei de peste hotare, dar ei ar trebui să vină măcar cu un program pentru dezvoltare tineretului, pentru apărare, pentru forța de muncă, adică este atâta de muncit în domeniul ăsta, dar ei vin cu aceea că vor funcția de Președinte.

Și atunci când spun că au făcut reformă în învățământ, ei arată că nu știu ce înseamnă aceasta în esență. … Iată eu am lucrat în Banca Mondială, eu nici nu știu ce a lucrat dna Sandu, se vede că ducea numai hârtii dintr-un cabinet în altul. Ceea ce vorbește dumneaei sunt niște aberații și ar trebui să se controleze la psihiatru cu asta, uitați-vă chiar la ochii dlui Năstase, la ce vorbește, la gesturile lui sau Slusari, la dânsul cresc ochii tocmai. Aceștia sunt niște lași, oameni neconsecvenți, politic analfabeți, geopolitica tot, politica internă tot, dar să lupți cu oligarhismul nu trebuie, aici trebuie să găsești limbă comună, să te bucuri de oligarhi, pentru că unul poate face business, altul poate dezvolta diferite ramuri„, a spus Valeriu Poia.

loading...

Comments are closed.