Un ex-deputat socialist a murit din cauza COVID-19

Un fost deputat al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova a decedat din cauza infecției COVID-19, transmite Telegraph.md, cu referire la Sputnik.md

Fostul deputat al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Elena Hrenova a murit. Vestea a fost anunțată de deputatul socialist Bogdan Țârdea.

Elena Hrenova ar fi decedat din cauza complicațiilor provocate de noul tip de coronavirus. A fost conectată la aparatul de respirație artificială, însă nu și-a mai recăpătat cunoștința. Fosta deputată mai suferea și de diabet zaharat.

„A fost un prieten devotat, o persoană onestă”, a scris Țârdea în mesajul său de condoleanțe pentru familia fostei deputate.

Elena Hrenova, din decembrie 2014 este deputat în Parlamentul Republicii Moldova în fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Anterior, între 2011 și 2015, ea a fost consilier în Consiliul municipal Chișinău.

La alegerile parlamentare din noiembrie 2014 din Republica Moldova a candidat la funcția de deputat de pe poziția a 20-a în lista PSRM, obținând mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a XX-a.

Purtatul măştii, obligatoriu în spaţiile publice deschise din Chişinău. Precizările autorităţilor municipale

Total
0
Shares
Total
0
Share