Politic

Un fost ministru îl atacă pe Octavian Țîcu: “Doriți așa pantaloni sau așa prișîdinti?!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Octavian Bodișteanu, fost ministru al Tineretului și Sportului în perioada Guvernului Vlad Filat, îl atacă pe Octavian Țîcu, în contextul alegerilor prezidențiale din noiembrie curent.

“Doriți așa pantaloni sau așa prișîdinti?!”, a întrebat Bodișteanu pe Facebook, anexând și o fotografie cu Țîcu.

În 2013, Octavian Ţîcu a prezentat mai multe documente care ar demonstra că fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Octavian Bodişteanu, ar fi spălat sute de mii de lei în perioada în care deţinea funcţia de viceministru al Tineretului şi Sportului.

„Octavian Ţîcu a căzut în plasa acestor bârfe şi bănuieli. De când a venit la minister s-a ocupat de două lucruri – a făcut PR şi s-a ocupat de discreditarea ministerului. Atunci când am făcut pasul cu reformatorii a început o presiune puternică. Mi s-a spus că sunt lipsit de susţinerea politică şi că angajaţii trebuie să fie cu ochii pe mine. Nu vreau să mă refer la toate aberaţiile şi prostiile care au fost invocate. El nu verificat acel contract, nici nu a fost finanţat. Înainte de a face aceste declaraţii trebuie să verifice. Fiecare pas şi fiecare ordin era în înţelegere cu Ion Cebanu, dar el nici nu-l atinge pe Cebanu. Este înţeles scopul, el singur a recunoscut”, a răspuns atunci Octavian Bodişteanu.

loading...

Comments are closed.