Politică

Un fost ministru în guvernul Sturza numește blocul ACUM diletanți și îi sfătuie să stea în opoziție pentru a învăța politică

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul ministru al Economiei în Guvernul Sturza, Alexandr Muravschi a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj critic la adresa partidelor PAS și PPDA, în care a accentuat naivitatea și lipsa de experiență a acestora, spunând că prin ultimele lor acțiuni, urmează să piardă din electoratul de dreapta.

Alexandr Muravschi spune că cerințele blocului ACUM sunt cu adevărat utopice. „Cu același succes, aceștia puteau să includă condiția că primul om care va zbura pe Marte într-o expediție moldovenească să fie în mod obligatoriu membru al blocului ACUM”. Fostul viceprim-ministru a mai declarat că PAS și DA încă nu au înțeles că principala condiție a socialiștilor este că blocul ACUM sau acceptă totul, sau își caută alți parteneri de alianță.

Expertul consideră că din cauza acestei strategii, blocul ACUM nu are nimic de câștigat, dimpotrivă, are doar de pierdut. Acesta spune că parteneriatul cu socialiștii a speriat electoratul de dreapta. Muravschi mai spune că singura șansă a lui Năstase și Sandu e să accepte absolut toate condițiile socialiștilor, fiindcă alianța dintre PSRM și PDM este aproape gata.

„Politica este o luptă, iar pe ring nu au loc diletanții. Din acest motiv, ACUM are o singură șansă, să anunțe că pleacă în opoziție, iar de activitatea lor în acest rol, depinde viitorul în politica moldovenească”. a mai adăugat fostul ministru al Economiei.

loading...

Comments are closed.