Alte știri

Un grup de lucru va verifica lucrările executate în sectorul Rîșcani al capitalei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Chișinău informează că obiectivele investiționale finanțate din bugetul municipal și implementate la nivelul sectorului Rîșcani al capitalei, vor fi monitorizate de către Grupul de lucru responsabil de supravegherea calității lucrărilor executate, transmite Telegraph.md, cu referire la Noi.md

Astfel, membrii comisiei au elaborat lista primelor 5 obiective care vor fi supuse evaluării, în baza chestionarelor și a metodologiei auditului tehnic și financiar. Informații în acest sens, au fost prezentate luni în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei, de către viceprimarul capitalei, Ilie Ceban.

Viceprimarul a precizat că în cadrul ședinței de astăzi grupul de lucru va verifica dosarele obiectivelor realizate în sectorul Rîșcani, după care va fi examinată situația în teren.

Totodată, în cazul depistării unor neconformități sau abateri de la proiectul aprobat, vor fi desfășurate expertize suplimentare. Totodată, rezultatele și constatările grupului de lucru, în baza verificărilor pe teren a obiectivelor finanțate din bugetul municipal, vor fi prezentate pînă la data de 20 ianuarie 2021.

Menționăm că recent, de către Primarul General, Ion Ceban, a fost instituit Grupul de lucru care va avea misiunea de supraveghere a proiectelor investiționale, precum și asigurarea calității lucrărilor executate pentru obiectivele municipale.

DECIZIE ISTORICĂ // Agenţia Europeană pentru Medicamente a autorizat vaccinul Pfizer-BioNTech

 

loading...

Comments are closed.