Un grup de tineri de la AUR ar fi atacat noaptea trecută câțiva tineri socialiști

Un grup de tineri au atacat, noaptea trecută, în sectorul Botanica al capitalei, câțiva tineri socialiști, lansând ofense la adresa lor, iar ulterior i-au atacat fizic, generând o bătaie. Potrivit socialiștilor, atacatorii au încercat să facă uz și de cuțite, fapt care a pus în pericol sănătatea și chiar viața tinerilor.

Tinerii agresivi se declarau unioniști și au lansat mesaje jignitoare la adresa socialiștilor și a conducerii partidului, potrivit PSRM, care a mai menționat că bătaia între cele două grupuri a fost filmată, pretins, “întâmplător” de către liderul unioniștilor de la Partidul AUR, Vlad Bilețchi, care imediat a lansat informații false pe rețele sociale, un “fake” preluat rapid de presa aservită politic.

Reprezentanții PSRM au chemat poliția la fața locului, însă până la venirea oamenilor legii, tinerii agresivi au dispărut. Cazul este cercetat de poliție.

PSRM a catalogat acțiunile unioniștilor de la AUR drept ieșite din comun, o infracțiune, care trebuie să primească un calificativ penal pe măsură.

Total
0
Shares
Total
0
Share