Un inel de 750 000 de euro, găsit în sacul unui aspirator, într-un hotel din Paris

Un inel cu diamante, în valoare de 750 000 de euro, pierdut vineri în luxosul hotel Ritz din Paris, a fost găsit duminică de personalul de securitate într-un sac de aspirator, relatează Daily Mail.

Posesoarea inelului a depus vineri, 8 decembrie, o plângere la poliției, susținând că bijuteria cu diamante a dispărut din camera sa, conform ziarului Le Parisien. Potrivit mărturiei oaspetelui, aceasta părăsise hotelul dis-de-dimineață pentru a merge la cumpărături în zonă. La întoarcere a observat că inelul pe care îl lăsase pe o masă dispăruse.

Prestigiosul hotel din Paris nu a dorit să facă publice detalii despre bijuterie sau despre client, însă a precizat că inelul a fost găsit duminică.

„Datorită căutărilor meticuloase efectuate de agenții de securitate de la Ritz Paris, inelul a fost găsit în această dimineață într-un sac de aspirator.

Clienta noastră este încântată de această veste”, au transmis reprezentanții hotelului.

Turista nu a intrat încă în posesia inelului, fiindcă s-a dus la Londra sâmbătă, ceea ce înseamnă că bijuteria rămâne în mâinile poliției. Potrivit Le Parisien, Ritz i-a oferit clientei sale din Malaysia trei nopți de cazare drept despăgubire.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share