Externe

Un înotător a vrut să traverseze înot Canalul Mânecii, dar un prieten l-a dat dispărut. Unde a fost găsit după 8 ore de căutări

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat care a vrut să traverseze înotând Canalul Mânecii, de la Dover la Calais, a fost salvat în urma unei operațiuni care a durat opt ore.

Operațiunea de salvare a fost declanșată după ce un prieten al înotătorului a sunat luni la Garda de coastă și l-a dat dispărut pe acesta, potrivit BBC NEWS.

Un elicopter și mai multe bărci de salvare au fost implicate în operațiunea de salvare, iar bărbatul a fost găsit, în cele din urmă, la doar 500 de metri de coasta din Dover.

Înotătorul a fost adus la țărm „rece și obosit”.

Un purtător de cuvânt al pazei de coastă a declarat: „În jurul orei 12.10, Garda de Coastă a primit un apel prin care am fost anunțați că o persoană a vrut să traverseze înot canalul.

Au fost trimise echipe de salvare cu bărci și elicoptere de căutare. Înotătorul a fost localizat cu puțin timp înainte de ora 20:00 de o barcă, la doar 500 de metri de Dover. A fost adus la țărm foarte rece și obosit, dar în stare bună”.

loading...

Comments are closed.