Externe

Un inspector de poliție din New York a comandat ofițerilor de patrulare să îl împuște pe rapperul 50 cent

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliția din New York a deschis o investigație după ce un înalt oficial din poliție le-ar fi spus membrilor echipei sale să îl împuște pe rapperul 50 Cent, relatează BBC News.

Inspectorul-adjunct Emanuel Gonzales le-ar fi dat acest ordin polițiștilor în luna iunie a anului trecut, când o echipă de ofițeri fusese chemată la o gală de box pe care 50 Cent urma să o prezinte, transmite digi24.ro

Potrivit New York Daily News, inspectorul-adjunct le-a cerut ofițerilor să „îl împuște pe loc pe 50 Cent”, însă ulterior a încercat să facă să pară ca și când ar fi glumit.

Cel puțin o persoană a depus plângere împotriva inspectorului, pentru ordinele primite în acea seară.

Rapperul 50 Cent a declarat că ia această amenințare în serios și că se consultă cu avocații săi pentru a vedea care sunt pașii de urmat în acest caz. Departamentul de Poliție din New York a declarat, pentru Radio 1 Newsbeat, că a fost deschisă o anchetă internă.

Cu o lună înainte de incident, inspectorul-adjunct depusese o plângere de hărțuire în circumstanțe agravante împotriva lui 50 Cent. El a declarat că rapperul l-a amenințat pe Instagram, după ce Gonzalez ar fi condus o anchetă la unul dintre cluburile de noapte preferate ale rapperului.

50 Cent a luat plângerea în derâdere și le-a recomandat polițiștilor să continue lupta împotriva infracțiunilor, în loc să își piardă timpul cu asemenea răfuieli.

Într-o postare pe contul său de Twitter, 50 Cent și-a exprimat acum îngrijorarea că nu a fost avertizat cu privire la această amenințare de câtre departamentul de poliție. El l-a descris pe Gonzalez drept „un gangster cu insignă”, dar și-a rugat fanii să nu uite că „mai sunt și oameni buni care lucrează în poliție, așa cum sunt ofițerii care au făcut plângere” contra lui Gonzalez.

loading...

Comments are closed.