Externe

Un interlop a reușit să evadeze din închisoare deghizat în femeie. Avea chiar și unghii false

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un deținut a reușit să păcălească paznicii și să evadeze din închisoare deghizat în femeie, în urma unei vizite conjugale. Bărbatul a îmbrăcat hainele femeii care îl vizitase, și-a pus perucă, gene și unghii false, s-a machiat și a ieșit pe porțile închisorii.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

César Ortiz, presupus lider al bandei criminale Rotela, a scăpat din Penitenciarul Național Tacumbú, din Paraguay ieșind pe poarta din față, în urmă cu câteva zile. Fotografiile și filmările difuzate de autoritățile paraguayene îl arată pe infractorul condamnat purtând o perucă cu păr lung, gene false, ruj, unghii false și îmbrăcăminte pentru femei, spune presa din Paraguay.

Ortiz și-a pus în aplicare planul îndrăzneț de evadare după o vizită conjugală. A intrat în camera privată cu o femeie și a ieșit de acolo câteva ore mai târziu „aranjat” atât de bine încât i-a păcălit pe paznicii de la mai multe puncte de control. Într-un videoclip difuzat online, el este văzut plecând pe ușa principală a penitenciarului cu mai multe genți și purtând o mască facială.

Deși evadarea din închisoare a fost mai ușoară decât anticipase, libertatea a fost de scurtă durată, pentru că poliția l-a capturat doar câteva ore mai târziu. Urmează să fie transferat într-un alt penitenciar cu măsuri de securitate mai drastice.

César Ortiz ispășește o pedeapsă cu închisoare de trei ani, nouă luni și douăzeci de zile pentru vătămare corporală și tâlhărie. Însă, cel mai probabil, după evadare, pedeapsa va fi majorată.

În urma incidentului în închisoare a fost declanșată o anchetă, iar ofițerii de securitate aflați în serviciu la poarta principală au fost suspendați.

loading...

Comments are closed.