Externe

Un italian și-a găsit apartamentul ocupat și devastat de o familie de români. Aceștia l-au obligat să locuiască în garaj

Pinterest LinkedIn Tumblr

Juri Malini este un italian foarte neinspirat, proprietarul unui apartament în zona Pedrosa, de lângă Bologna. Acesta a decis să plece într-o călătorie de lungă durată și s-a gândit să lase apartamentul autorităților locale pentru a-l închiria.

Omul s-a gândit că scoate un ban, dar, când a ajuns acasă, s-a luat cu mâinile de cap. Apartamentul său frumos fusese devastat de o familie de români, care nu se știe cum a pus mâna pe cheile apartamentului, a dezvăluit observator.tv. 

Municipalitatea a decis să închirieze proprietatea pentru migranți și familiile lor, urmând ca proprietarul să primească banii pe chirie de la municipalitate.

Este suficient să spunem că estimarea unei reparații complete depășește 36 de mii de euro”, precizează proprietarul. „Ce nu a fost furat a fost stricat”, a adăugat italianul.

După ce municipalitatea a constatat că familia respectivă nu și-a îndeplinit obligațiile, a început evacuarea clădirii.

Altă familie de români, cu același nume!, le-a preluat practic din mâna celorlalți, angajându-se să plătească toate dările la stat și să se achite de obligațiile contractuale. „Miloși”, chiriașii de ocazie i-au permis proprietarului de drept să locuiască în garaj până când prezentul contract va expira.

loading...

Comments are closed.