Social

Un jurnalist unionist o critică pe Maia Sandu pentru că a ascuns întrevederea cu Ambasadorul rus: „E culmea neroziei!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lidera PAS, Maia Sandu, este taxată dur de opinia publică, după ce a tăinuit o întrevedere cu ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov. În opinia jurnalistului unionist Vasile Grozavu, nu este prima dată când Sandu procedează în acest mod, transmite Telegraph.md, cu referire la Today.md

„Maia a fost prinsă ca o elevă leneșă, fără dram de gândire strategică, ambițioasă și cu ochelari de cal. Ea a procedat exact așa ca și atunci când a fost demisă pentru faptul că a dorit să nominalizeze un procuror care să o servească pe ea, fata lui Soros-Barbăroșie: nu s-a consultat cu nimeni din opoziția de dreapta. S-a considerat deja regină”, scrie Grozavu, într-un articol publicat pe blogul său.

În opinia lui Grozavu, „e culmea neroziei să ascunzi o asemenea întrevedere, lăsându-i pe școliții diplomați ruși să-i arate cum se face politică externă”.

„Diplomatul rus a avut anterior întrevederi cu bașcana Găgăuziei, Irina Vlah, iar cu o zi mai devreme – cu conducerea Comisiei Electorale Centrale. În ultimele zile, Vasnețov a discutat și cu președintele Igor Dodon, dar și cu spicherul Zinaida Greceanîi. Maia a fost ultima piesă pe tabla imperială de șah rusesc”, mai scrie Vasile Grozavu.

Citește și: Deși speră la voturile lor, Maia Sandu vine din nou cu acuzații la adresa unioniștilor: „Sloganele nu îmbunătățesc proiectele de viață”

loading...

Comments are closed.