Un membru al Tineretului Democrat din Găgăuzia oprit în stare de ebrietate la volan! După ce a amenințat polițiștii cazul a fost mușamalizat

Vitalii Melichian TD Comrat Nicolae Dudoglo Cornel Dudnic Irina Vlag Gagauzia
 

Unul din membrii organizației de tineret al Partidului Democrat din Găgăuzia, Vitalie Melichian, ar fi fost reținut de poliție pentru că a condus în stare de ebrietate. Potrivit găgăuzinfo.md, tânărul a fost oprit sâmbătă spre duminică noaptea fiind la volanul unei mașini Daca Logan, cu numărul de înmatriculatre CPT 163 care aparține secției de pașapoarte din orașul Comrat.

Incidentul s-ar fi petrecut pe strada Tretiakov a municipiului Comrat.

Potrivit sursei, agenții INP ar fi constatat imediat că bărbatul se află în stare de ebrietate și i-au cerut să treacă testul de alcoolemie. Melichian a refuzat și a devenit extrem de agresiv amenințind polițiștii. Ne dorind să treacă testul la alcool, Melichian ar fi amenințat polițiștii spunând că deputații Nicolae Dudoglo și Corneliu Dudnic îl vor proteja. Ulterior, acesta și-ar fi sunat superiorul pe linie de partid, deputatul PDM Nicolae Dudoglo care ar fi intervenit pe lângă poliție și tânărului i-ar fi fost returnat permisul de conducere.

Portalul găgăuzinfo.md spune că Melichian este liderul organizației de Tineret al PDM din Găgăuzia. Dar pentru înțelege mai bine acest caz, am decis să ne aprofundăm un pic în problemă și să analizăm și părerea celor învinuiți.

Într-o postare pe Facebook, președintele organizației teritoriale PDM Comrat, Dmitrii Manol dezminte faptul că Melichian ar fi președintele organizației de tineret din regiune, spunând că aceasta este doar o minciună a portalului de știri subordonat socialiștilor.

Pentru a face lumină în această situație, redacția Telegraph Moldova a contactat secretara Biroului Național al Tineretului Democrat, Alina Pugacescu pentru a afla care este de fapt statutul lui Melichian în cadrul organizației de tineret al PDM. Aceasta ne-a comunicat că într-adevăr acesta este un simplu membru al organizației al Tineretului Democrat Comrat ceea ce înseamnă că portalul de știri găgăuzinfo.md a mințit prin articolul său.

Totodată ținem să menționăm că portalul găgăuzinfo.md este controlat de către bașcanul regiunii autonome, Irina Vlah. Ia între organizația PSRM și PDM din regiune este un adevărat război.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share