Politic

Un lider PAS face dezvăluiri scandaloase

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un membru al Consiliului Național Politic al PAS a fost exclus din partid și amenințat cu poliția. Este vorba despre Vasile Babalau, fostul președinte al Organizației Teritoriale Drochia. Într-o postare pe Facebook, Babalau a scris că a fost exclus din formațiune pentru că nu se acceptă pluralismul de opinie, informează primul.md

“Țin să menționez că situația respectivă este în majoritatea organizațiilor teritoriale din nordul republicii însă oamenii se tem să vorbească deoarece eu cred că au fost intimidați ca și mine. Toate acestea au început odată cu promovarea în funcții a foștilor membri PD și PLDM de către Veronica Roșca, deputat PAS, responsabilă de zona Nord și Băluțel Andrian pentru raionul Drochia. Am ajuns să o vedem și pe aceasta, membrii fondatori ai PAS sunt ameninți cu poliția și dosare dacă vor vorbi în presă despre situația internă, critică din partid. După ce am remis acele scrisori către dna Maia Sandu, președintele interimar al PAS, am fost contactat telefonic de Ministrul Infrastructurii și Dezvoltări, Andrei Spânu, și amenințat cu poliția și dosare dacă voi vorbi ceva în presă despre situația creată în mai multe organizații. Ulterior, după aceste amenințare, am scris o scrisoare dlui.Grosu pentru a lua atitudine însă nici o reacție până în ziua de azi. Foștilor colegi doresc să le transmit că am luptat împotriva regimului Plahotniuc ca ei să deveniți deputați, miniștri, ca ei acum să îmi vorbească să închid gura că dacă nu voi avea urmări”, a scris Babalau.

PAS a reacționat la acuzațiile fostului său membru al Consiliului Național Politic al formațiunii, Vasile Băbălău. Formațiunea susține că aceste informații sunt „false și interpretări personale eronate”.

loading...

Comments are closed.