Alte știri

Un medic de 53 de ani de la Institutul Mamei și al Copilului a pierdut lupta cu o boală cruntă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu mare durere și tristețe, Institutul Mamei și al Copilului a anunțat trecerea la cele veșnice a Alei Burlacu, doctor în științe medicale, conferențiar cercetător, care la vârsta de 53 a pierdut lupta cu o boală cruntă.

Doamna Burlacu a activat în cadrul IMSP Institutul Mamei și Copilului timp de 27 de ani, în funcție de Secretar științific în Departamentul de cercetare, transfer tehnologic și inovații, cercetător științific superior, medic obstetrician-ginecolog de categoria superioară.

A fost coautorul a 2 brevete de invenții, a pregătit și a publicat mai multe publicații științifice și culegeri în reviste din republică și peste hotarele țării.

„O persoană ce poseda calități deosebite, modestă, inteligentă, colegială, exigentă și o adevărată profesionistă în domeniu. Dumneaei a fost întotdeauna o colegă care mereu știa să te susțină, să-ți dea un sfat, să te facă să râzi și să te ajute la nevoie.

Colectivul a pierdut o colegă excepțională și un specialist dedicat profesiei. Nu există cuvinte care să aline suferința și tristețea familiei și rudelor învăluite de durere! Noi, colegii dumneaei, împărtășim această mare pierdere și dorim multă putere familiei întru depășirea acestei mari tristeți!

Dumnezeu să o primească în împărăția Sa. Zbor lin, dragă colegă!”, au scris cei de la Institutul Mamei și al Copilului.

loading...

Comments are closed.