Alte știri

Un medic traumatolog din capitală a fost răpus de COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Încă un medic a fost răpus de COVID-19. Este vorba de doctorul Valerian Colesnic, care a activat în calitate de medic ortoped-traumatolog la Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie din capitală.

Anunțul a fost făcut de colegii de breaslă a medicului, care și-au exprimat regretul și au transmis familiei și rudelor condoleanțe, transmite zugo.md

MSP Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie anunță cu o deosebită tristețe trecerea în neființă a colegului nostru dl Valerian Colesnic, medic ortoped-traumatolog, fiind răpus de noul tip de coronavirus, COVID-19.

În aceste momente de cumplită încercare și suferință pentru întreaga familie, pentru rude, și cei care l-au cunoscut și prețuit, în numele colegilor din IMSP Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie, transmitem sincere condoleanțe și aducem un ultim omagiu. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i așeze sufletul bun în rândul celor drepți!”, se scrie într-un mesaj al conducerii spitalului.

Amintim că, și reanimatologul Ovanesov Iurie de la IMSP Spitalul Raional Hâncești s-a stins din viață ieri seara, bilanțul lucrătorilor medicali răpuși de virus, ajungând la 57 de persoane.

loading...

Comments are closed.