Un microbuz cu nouă persoane din Republica Moldova s-a răsturnat în afara părţii carosabile, la ieşire din Adjudu Vechi

Planul roşu de intervenţie a fost activat, luni seara, după ce un microbuz cu nouă persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe DN 11A, la ieşire din Adjudu Vechi spre Homocea, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, sursă citată de agerpres.ro

“Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului Vrancea a fost activat Planul roşu de intervenţie. La faţa locului au fost alocate de urgenţă o autospecială de stingere, patru ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare, un punct medical avansat şi trei ambulanţe SAJ. În urma incidentului rutier au rezultat nouă victime care au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi ulterior opt dintre acestea au fost transportate la spital pentru evaluare”, a precizat ISU Vrancea.

Conform sursei citate, tatăl, conducătorul auto, a refuzat transportul la spital.

În microbuzul care se îndrepta spre Republica Moldova călătorea o familie formată din doi adulţi şi şapte copii cu vârste între un an şi jumătate şi 14 ani, cetăţeni din Republica Moldova.

Pentru că din primele informaţii s-a înţeles că ar fi fost vorba de 16 persoane implicate în accident, începând cu ora 19,59 a fost declanşat Planul roşu de intervenţie, care a fost dezactivat după circa 20 de minute.

Total
0
Shares
Total
0
Share