Externe

Un milionar ucrainean a cerut armatei să-i bombardeze conacul care fusese ocupat de ruși: „Practic, trăgeau în Kiev din casa mea”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un milionar ucrainean a declarat că a cerut armatei țării sale să-i bombardeze conacul după ce a văzut că proprietatea i-a fost ocupată de trupele ruse, informează Digi24.ro

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Andrey Stavnitser, CEO al unei companii IT din Ucraina, a povestit că în 5 martie a văzut pe o cameră de supraveghere cum rușii au intrat cu vehicule militare, inclusiv cu un lansator de rachete pe proprietatea lui de lângă Irpin, oraș din apropierea capitalei ucrainene Kiev, scrie Insider.

El a spus că rușii au distrus toate camerele de supraveghere din conacul lui, cu excepția uneia unde a văzut imaginile, și că membrii personalului său de securitate au fost prinși, dezbrăcați și interogați.

„Pe proprietatea mea erau 12 vehicule militare, inclusiv lansatoare de rachete, grenade. Practic, au început să tragă în Kiev din casa mea”, a spus Stavnitser.

Înfuriat și dezgustat de prezența rușilor în casa lui, Stavnitser a declarat că a sunat la forțele armate ale Ucrainei și le-a cerut să-i distrugă casa.

Ministerul Apărării al Ucrainei nu a comentat această relatare. În schimb, Stavnitser a postat pe Facebook o imagine cu un tanc distrus.

El a mai spus că nu îi pare rău de distrugerea casei, chiar dacă era nouă și investise în ea.

„Vreau să fac totul pentru a ajuta Ucraina să câștige”, a subliniat el.

loading...

Comments are closed.