Social

Un militar moldovean a murit în timpul misiunii de serviciu. Precizările Poliției

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un militar prin contract al Armatei Naționale a murit astăzi. Tânărul în vârstă de 26 de ani, ar fi decedat în urma unui accident în timpul executării obligațiunilor de serviciu, anunță Ministerul Apărării, informează tv8.md

„Cu profundă tristețe anunțăm că un militar prin contract al Armatei Naționale, în vârstă de 26 de ani, a decedat astăzi în urma unui accident în timpul executării obligațiunilor de serviciu.

Poliția și Procuratura au fost anunțate despre tragicul accident. Actualmente, Poliția militară investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului”, se menționează într-un comunicat al Ministerului Apărării.

„La fata locului, în cadrul documentării s-a stabilit că tânărul în vârstă de 26 ani era angajat al Ministerului Apărării, iar de comun cu alți angajați, în timp ce se aflau în parcul auto al unității militare și efectuau lucrări la unitățile de transport a fost prins între două automobile, el fiind imediat transportat la spital”, a comunicat ofițera de presă a Poliției capitalei, Natalia Stati.

Sursa: tv8.md

DECLARAȚIE // Alianța Sandu-Candu-Plaha-Șor îi tratează pe oameni ca pe un simplu electorat

loading...

Comments are closed.