Alte știri

Un minor a fost salvată de sub tractor pe un câmp în apropierea localității Sadova din Călărași (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr

În după amiaza zilei de 28 iunie salvatorii din raionul Călărași au intervenit în mod de urgență pentru a salva o persoană, informează Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Apelul la 112 a fost recepționat la ora 13:21. Potrivit informațiilor înregistrate, o persoană a rămas blocată sub tractor pe un câmp în apropierea localității Sadova din Călărași.

Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că în timpul efectuării lucrărilor agricole, tractorul s-a inversat, iar șoferul un tânăr în vârstă de 16 ani a rămas blocat sub cabina acestuia.

Pentru deblocarea băiatului, salvatorii au stabilizat autospeciala inversată, dar și au efectuat lucrări de descarcerare cu ajutorul echipamentului specializat. Minorul a fost evacuat de sub fiarele tractorului în cel mai scurt timp, iar pe parcursul intervenții pompierii au ținut contactul permanent cu victima.

La fața locului a fost îndreptat un echipaj de medici. Tânărul s-a ales cu diverse traumatisme fiind transportat în stare stabilă pentru ulterioare îngrijiri medicale la spitalul raional.

Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite.

În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 29 situații de risc.

loading...

Comments are closed.