Alte știri

Un minor este cercetat penal pentru jaf. Riscă închisoare de la 5 la 7 ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

În noaptea de 24 iunie, un bărbat prin intermediul serviciului 112, a solicitat intervenția angajaților Inspectoratului de Poliție Buiucani, comunicând că a fost deposedat în mod deschis de telefonul mobil, în timp ce se afla pe o stradă din capitală.

La fața locului  victima, bărbat  de  55 de ani, a declarat polițiștilor că activează ca taximetrist și prin aplicație online a primit o comandă pe Mircea cel Bătrân cu deplasarea în sec. Buiucani.

Ajungând pe adresa indicată, în automobil a urcat un tânăr comunicând că destinația este str. Alba-Iulia. Ulterior, ajungând la destinație,  în mod deschis a sustras telefonul mobil de model Xiaomi Redmi 9, după care a fugit printre blocurile de locuit.

În urma acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii,  a fost identificat și reținut, acesta s-a dovedit a fi un minor de 16 ani locuitor al capitalei, iar în cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vina.

Minorul este cercetat penal în stare de libertate pentru jaf. Acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind cercetat pentru jaf și furt. Pentru fapta comisă el riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

loading...

Comments are closed.