Un mire din SUA, împușcat în cap la propria nuntă. Copiii cuplului proaspăt căsătorit au fost martori la oroare

O nuntă din SUA s-a transformat într-un adevărat coșmar, după ce mirele a fost împușcat în cap. Mai mulți bărbați înarmați au luat cu asalt încăperea și l-au ucis pe bărbatul proaspăt căsătorit. Suspecții au cerut apoi toți banii invitaților însă în final au plecat fără să ia nimic, scrie Observatornews.ro

Petrecerea a avut loc la casa din St Louis a lui Dulce și Manuel Gonzalez. La scena de groază au fost prezenți inclusiv cei doi copii ai cuplului proaspăt căsătorit. Jaful a avut loc în jurul orei 1:00 dimineața.

Mire, împușcat în cap în ziua nunții

Doi bărbați înarmați și mascați au dat instrucțiuni ca nimeni să nu se miște, au cerut bani invitaților la petrecere, apoi au scos pistolul și au împușcat mirele în cap de mai multe ori. În cele din urmă, suspecții au fugit de la fața locului fără să ia banii.

”Nu au luat nimic, dar ne-au luat totul”, a declarat Yaribeth Pena, sora miresei.

”Este un tată bun. Un soț bun pentru sora mea. Este un om care a muncit din greu. Este doar o persoană bună care nu a meritat asta”, a continuat femeia.

Una dintre rudele bărbatului a scris pe Facebook că familia nu simte că autoritățile își fac treaba așa cum ar trebui. Acum cer oricui din zonă cu camere de supraveghere să se uite prin filmările pentru a vedea dacă există dovezi cu cei doi bărbați din acea noapte.

Poliția nu a făcut nicio arestare până în acest moment.

Total
0
Shares
Total
0
Share