Social

Un moldovean a căzut sub roțile unui tren din Rusia. Iată în ce stare se află!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un moldovean a rămas viu după ce a căzut sub un tren în Rusia. Informația a fost confirmată de Alexei Mîșleaev, șeful serviciului de presă al Departamentului Afacerilor Interne de la metroul din Moscova, scrie transmit Agora cu referire la presa rusă.

„La ora 13:02, la stația Taganskaia a liniei Kolțevaia de la stația de metrou din Moscova, a avut loc un incident cu un pasager. Un cetățean moldovean, de 39 de ani, a căzut sub tren”, a spus Mîșleaev.
 
Presa rusă mai scrie că mecanicul de locomotivă a observat bărbatul căzut pe șine și a folosit frâna de urgență. Cu toate acestea, trenul a trecut peste pasager din inerție. Raportul arată că ofițerii de poliție de la serviciul de metrou din Moscova au chemat imediat o ambulanță.
 
La ora 13:07, de pe șine a fost deconectat curentul electric, pentru a putea salva bărbatul. Doctorii care au sosit la fața locului au stabilit că bărbatul s-a ales cu o fractură de șold. Victima a fost transferată la Institutul de Cercetare N. V. Sklifosovski pentru îngrijiri medicale suplimentare.
loading...

Comments are closed.