Social

Un moldovean a căzut sub roțile unui tren din Rusia. Iată în ce stare se află!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un moldovean a rămas viu după ce a căzut sub un tren în Rusia. Informația a fost confirmată de Alexei Mîșleaev, șeful serviciului de presă al Departamentului Afacerilor Interne de la metroul din Moscova, scrie transmit Agora cu referire la presa rusă.

„La ora 13:02, la stația Taganskaia a liniei Kolțevaia de la stația de metrou din Moscova, a avut loc un incident cu un pasager. Un cetățean moldovean, de 39 de ani, a căzut sub tren”, a spus Mîșleaev.
 
Presa rusă mai scrie că mecanicul de locomotivă a observat bărbatul căzut pe șine și a folosit frâna de urgență. Cu toate acestea, trenul a trecut peste pasager din inerție. Raportul arată că ofițerii de poliție de la serviciul de metrou din Moscova au chemat imediat o ambulanță.
 
La ora 13:07, de pe șine a fost deconectat curentul electric, pentru a putea salva bărbatul. Doctorii care au sosit la fața locului au stabilit că bărbatul s-a ales cu o fractură de șold. Victima a fost transferată la Institutul de Cercetare N. V. Sklifosovski pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.