Alte știri

Un moldovean a încercat să treacă frontiera cu un revolver pentru care nu avea acte

Pinterest LinkedIn Tumblr

În punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe a fost depistat un moldovean care a încercat să treacă frontiera cu un revolver traumatic, pentru care nu avea și niciun document de posesie.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Acum o zi, pe direcția ieșire din țară, polițiștii de frontieră în comun cu grănicerii ucraineni au acționat în baza unei informații operative. Ca urmare, un autoturism de model Skoda Octavia, cu numere de  înmatriculare ucrainene, a fost îndepărtat din fluxul de mașini și supus unui control adițional. În cadrul verificărilor, în torpedou a fost depistat un revolver traumatic, fără cartușe. Șoferul automobilului s-a dovedit a fi cetățean moldovean, în vârstă de 28 de ani.

Pentru armă, tânărul nu deținea niciun document. La audieri, acesta a declarat că nu știa despre restricția de transportare a revolverului peste frontieră.

În continuare, polițiștii de frontieră din Direcția regională EST investighează cazul sub toate aspectele legale. Arma a fost ridicată și transmisă către laborator pentru constatarea tehnico-științifică balistică.

loading...

Comments are closed.