Alte știri

Un moldovean a încercat să treacă ilegal frontiera moldo-ucraineană. Cre era scopul lui

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lipsa actelor de călătorie, însă cu dorința de a-și găsi un loc de muncă bine plătit în țara vecină, a fost justificarea unui conațional care este documentat pentru tentativa trecerii ilegale a frontierei de stat. Bărbatul a fost reținut astăzi, 4 august, în jurul orei 11:20.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Patrula Sectorului Poliției de Frontieră Tocuz, aflată în misiune de serviciu, a observat o persoană cum se deplasa pe jos, printr-un lan de porumb, spre linia de frontieră. O perioada de timp, persoana a fost monitorizată și odată constatată intenția acesteia de a trece ilegal hotarul, s-a intervenit la fața locului. Primele cercetări și declarații a stabilit prezența unui cetățean al Republicii Moldova. Ulterior, la sediul Sectorului s-a confirmat identitatea acestuia, ca fiind un locuitor al sat. Holercani, r-nul Dubăsari, în vârstă de 46 de ani.

Totodată, în cadrul audierilor bărbatul a recunoscut că intenționa să ajungă în mod fraudulos în Ucraina, motivând lipsa actelor de călătorie, dar și faptul că era în căutarea unui loc de muncă mai bine plătit.

În continuare, polițiștii de frontieră din Tocuz documentează cazul sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, moldoveanul este cercetat în stare de libertate.

loading...

Comments are closed.