Alte știri

Un moldovean, amenințat de cumnatul său cu o bâtă, în Italia. Totul a început din cauza surorii conaționalului nostru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Noapte cu scandal într-o familie de moldoveni și români stabiliți în Italia. Un tânăr de 28 de ani a ajuns pe mâna poliției.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Presa din Peninsulă scrie că poliția a fost anunțată despre caz în noaptea de 21 iunie, de către un cetățean moldovean de 42 de ani. Acesta a cerut ajutorul oamenilor legii spunând că cumnatul său, de origine română încearcă să-i spargă ușa pentru a pătrunde în locuință.

Ulterior s-a aflat că românul de 28 de ani trăia în concubinaj cu sora moldoveanului. În ajun iubiții s-ar fi certat puternic din cauza că românul se afla în stare de ebrietate. Moldoveanca ar fi plecat de acasă, iar concubinul ei ar fi luat o bâtă și s-a dus să o caute.

Crezând că tânăra a plecat la fratele ei, acesta a mers în colo. Când a bătut la ușa moldoveanului, acesta a refuzat să-i deschidă, așa că enervat, românul a spart geamul unei mașini, parcate în preajmă.

Apoi s-a aflat că, cu puțin timp înainte, el ar fi spart și ușa vecinilor, crezând că iubita lui este acolo.

În cele din urmă, românul a fost reținut și este cercetat penal în Italia pentru huliganism, dar și pentru aflarea în stare de ebrietate în locuri publice.

Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.