Alte știri

Un moldovean condamnat la 15 ani de închisoare în Italia! A fost găsit vinovat de tentativă de omor, tentativă de jaf și furt calificat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un moldovean, în vârstă de 30 de ani, va petrece următorii 15 ani după gratii, în Italia. Bărbatul a fost găsit vinovat de mai multe crime: tentativă de omor, tentativă de jaf și furt calificat.

Radion Suvac a fost găsit vinovat de tentativă de omor asupra Elenei Madama, consilieră municipală a Partidului Democrat din Pavia. Victima ar fi fost târâtă de mașina condusă de învinuit pe o distanță de 700 de metri și lăsată să zacă în agonie, scrie CrimeMoldova.

Tragicul incident s-a produs în anul 2014, la 12 noiembrie, notează milano.repubblica.it. Femeia a fost spitalizată câteva luni și a suferit mai multe intervenții chirurgicale complicate.

Presa italiană notează că moldoveanul împreună cu un complice au abandonat victima și au părăsit locul accidentului. Totodată, aceștia au săvârșit crima după ce ar fi furat un automobil de model Opel.

Forțele de ordine din peninsulă au reușit să-l găsească pe suspect datorită urmelor de ADN lăsate în mașină. Moldoveanul a fost arestat în luna mai 2015, la Piacenza, iar complicele lui nu a fost identificat.

Avocații moldoveanului au încercat în repetate rânduri să-l scape de pedeapsă. În cele din urmă, acesta a fost condamnat la 15 ani de pușcărie și obligat să achite despăgubiri în sumă de 150 mii de euro.

loading...

Comments are closed.