Un muncitor din Bălți a rămas blocat sub un autocamion

A scăpat ca prin urechile acului. Un bărbat, angajat al unei fabrici din Bălți a fost la un pas de a fi strivit de un autocamion, informează BTV

Incidentul s-a produs pe data de 21 iulie, la o întreprindere din oraș. Bărbatul rănit este angajat oficial în cadrul uzinei de beton în preajma căreia a avut loc totul.

Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Bălți a comunicat că victima intenționa să dezmembreze un autocamion vechi, dar nu a respectat normele de siguranță.

Bărbatul a fost transportat către Spitalul Clinic Bălți. Mihaela Petrov, purtătoarea de cuvânt a instituției ne-a spus că bărbatul se află în stare satisfăcătoare. Acesta a suferit un traumatism la genunchi, iar în urma controlului medical a mers la tratament ambulator.

Doi bărbați, care erau în apropierea fabricii ar fi auzit țipetele disperate de ajutor ale victimei. Imediat, aceștia au sunat la 112, au alertat angajații fabricii și au alergat în direcția locului de unde se auzeau strigătele. Potrivit martorilor, bărbatul ar fi strigat timp de 15 minute, însă nimeni nu l-a auzit din cauza zgomotului de pe teritoriul uzinei.

La fața locului s-a deplasat un muncitor cu un tractor, cu ajutorul căruia a fost ridicat autocamionul, iar victima scoasă de sub acesta.

Citește și: ATENȚIE // Tulpina Delta, la hotar cu Republica Moldova: 6 cazuri depistate în Ucraina

 

 

Total
0
Shares
Total
0
Share