Actual

Un nou portal informațional, pe piața mediatică. Acesta tinde să schimbe destinul Chișinăului!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un nou portal informațional și-a făcut apariția pe piața mediatică. Este vorba despre AloCapitala, care, potrivit fondatorilor, este un proiect capabil să schimbe destinul Chișinăului!

„AloCapitala” este unica sursă informațională a orașului Chișinău menită să comunice direct și să bucure cetățenii cu știri despre municipiu.

Portalul www.alocapitala.md, are ca scop mediatizarea activității administrației publice locale. „Ne propunem să creăm o verigă de legătură între Primăria capitalei, preturi, întreprinderi municipale și cetățeni, vom ține pulsul pe realizările instituțiilor de stat care activează în oraș. Vom oferi un spațiu unic de comunicare între noi, ca să devenim o societate unită cu interese comune”, se arată într-un comunicat emis de redacția noului portal.

Redactorul șef al portalului, cunoscuta jurnalistă Margarita Răducan a scris pe pagina sa de Facebook că odată cu apariția acestui nou proiect, începe o nouă eră în viața sa.
Margarita va modera emisiunea ”AloCapitala” de două ori pe săptămână, marți și vineri la ora 19.00, unde va dezbate împreună cu invitații său diverse tematici care ne definesc ca o comunitate activă și va transmite reportaje de la evenimente.

„Voi fi implicată într-o activitate care îmi este tare dragă sufletului. Am făcut mereu investigații și am urmărit viața capitalei, de aceea ceea ce urmează este perfect pentru toate cunoștințele obținute de până acum și se pliază ideal cu tot ce voi realiza în cadrul portalului informațional www.alocapitala.md, unde sunt angajată”.

Portalul www.alocapitala.md este menit să ofere informații veridice, din prima sursă despre viața Chișinăului.
Membrii echipei vor fi prezenți pe toate rețelele de socializare, în acest mod fiind în pas cu noile tehnologii și oferind rapid noutăți.

„Ne propunem să scoatem în evidență activitatea suburbiilor municipiului Chișinău, prin invitarea primarilor în studioul AloCapitala și realizarea reportajelor despre oamenii din aceste localități”, se mai arată în comunicatul emis de redacție.

 

Platforma www.alocapitala.md conține multe secțiuni: știri, Chișinăul vechi, suburbiile, capitala, interviuri, emisiuni, proiecte. Toată informația este menită să aducă confortul locuitorilor și oaspeților de a cunoaște mai bine capitala.

Portalul www.alocapitala.md își propune să faciliteze comunicarea între autoritățile municipale și locuitorii orașului prin publicarea informațiilor de interes public pe site-ul nostru, precum și afișarea acestora pe mai multe panouri de publicitate LED din oraș.

„Ne vom implica zilnic și vom da importanță la tot ce formează viața unei urbe, începând cu munca unui măturător până la decizii importante din Consiliul Municipal Chișinău”, au conchis fondatorii noului proiect mediatic.

 

loading...

Comments are closed.