Alte știri

Un Orăşel al Copiilor a fost inaugurat la Ungheni cu susţinerea Primăriei Cluj-Napoca

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un Orăşel al copilăriei a fost inaugurat ieri, când a fost sărbătorită Ziua Internaţională a Copiilor, la Ungheni. Crearea acestui parc de agrement a fost posibilă datorită colaborării administraţiilor municipiilor Ungheni şi Cluj-Napoca (România), transmite MOLDPRES.

Grație unei cooperări de excepție dintre primăriile  Ungheni și Cluj-Napoca, micii ungheneni au avut parte de un dar minunat: „Micul Cluj” – un frumos spațiu de joacă, odihnă şi distracţii. Copiii sunt averea noastră cea mai valoroasă şi merită investiţii considerabile pentru a se dezvolta şi creşte fericit”, au spus surse de la municipalitatea Ungheni.

Prezent la evenimentul de inaugurare, consulul Petru Liţiu, şeful Biroului Consular al României la Ungheni, a felicitat copiii și părinții cu prilejul Zilei Internaționale a Copiilor și a transmis un mesaj de felicitare din partea primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Oficialul le-a dorit tinerilor ungheneni “un viitor cât mai frumos, şanse, prosperitate şi vise care să se realizeze”.

La rândul său, primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, a mulţumit partenerilor clujeni pentru susţinerea frăţească. “De câţiva ani avem stabilite relaţii de colaborare cu municipiul Cluj-Napoca. Şi această conlucrare este reală, productivă, cu atitudine şi dedicare, demonstrată prin fapte şi nu prin vorbe. Putem afirma cu certitudine că la Cluj avem parteneri de nădejde”, a subliniat Alexandru Ambros.

Orăşelul Copiilor “Micul Cluj” este parte a unui proiect de amploare care prevede reabilitarea şi modernizarea Parcului Central din Ungheni, în valoare totală de circa 800 de mii de euro. Pentru Parcul Copiilor din bugetul public al municipiului Cluj-Napoca s-au alocat circa 100 mii de euro.

loading...

Comments are closed.