Externe

Un pescar a prins un bebeluș: „Am crezut că e o păpușă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un pescar din Noua Zeelandă a salvat din ocean un băiețel de 18 luni, incident descris drept un „miracol ciudat”, scrie BBC News.

Gus Hutt se afla la pescuit pe plaja Matata, din North Island, când a văzut ceva plutind pe suprafața apei. La început, bărbatul a crezut că este o păpușă, însă și-a dat seama că este vorba de un copil abia atunci când micuțul a scos un scâncet, scrie Digi24.

Copilul fugise din cortul în care stătau părinții lui și a ajuns în apă, de unde nu a mai reușit să iasă.

Am crezut că e o păpușă. Chiar și când m-am întins să îl apuc de braț tot aveam impresia că e o păpușă. Avea chipul ca de porțelan, cu părul scurt ud, dar apoi a scâncit și mi-am dat seama că este un copil și este în viață”, a declarat pescarul.

Pescarul povestește că abia ajunsese pe plajă. „Plutea pe apă…se ducea. Dacă aș fi întârziat un minut nu l-aș fi văzut. A avut noroc, dar asta înseamnă că nu îi sunase ceasul încă”, a mai spus bărbatul.

Micuțul se afla la plajă împreună cu părinții lui, care instalasera un cort. Pentru că se bucura foarte mult să fie la plajă, copilul a deschis fermoarul cortului să iasă pe nisip. Într-un moment de neatenție a părinților, el a fugit în apă și a fost luat de curenți.

Mama copilului a țipat de fericire când a aflat că băiețelul este în viață. „A fost un șoc pentru toată lumea. Au avut noroc. Putea să fie un incident tragic. Este un miracol ciudat”, a declarat Rebecca Salter, proprietarul terenului de camping.

loading...

Comments are closed.