Social

Un polițist de 29 de ani a decedat în urma unui accident rutier chiar în seara de Crăciun. A lăsat orfan un copil de doar 3 ani!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Angajații Poliției de Frontieră deplâng plecarea prematură a colegului lor, Ion Novoloaca, fiind exprimate sincerele condoleanţe apropiaţilor în legătură cu încetarea lui din viaţă.

Inspector principal Ion Novoloaca, în vârstă de 29 de ani, activa în funcție de specialist principal al secției monitorizare și implementare politici a Direcției politici și proiecte de asistență IGPF. Tânărul a fost angajat în cadrul instituției din luna agust 2011, iar pe parcursul activității sale s-a prezentat ca o persoană prietenoasă și responsabilă în exercitarea misiunilor de serviciu.

Decesul polițistului de frontieră a parvenit în rezultatul unui accident rutier. Tragicul accident s-a produs în seara zilei de 24 decembrie curent, în apropiere de sat. Țînțăreni, r-nul Telenești. În urma sa a lasat îndurerați soția și un copil de doar 3 ani.

În aceste momente de grea cumpănă, conducerea Poliției de Frontieră transmite sincere condoleanţe rudelor şi prietenilor, fie ca bunul Dumnezeu să aducă alinare familiei îndoliate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

loading...

Comments are closed.