Social

Un polițist din Hâncești a devenit erou după ce a salvat o femeie de 71 de ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 11 decembrie 2018, Șcarabnuța Ghenadie, subofițer de investigații din cadrul Inspectoratului de Poliție Hâncești, în vârstă de 24 de ani, fiind în serviciu a dat dovadă de responsabilitate civică și a intervenit promt pentru a salva o bătrână.

La serviciul de gardă al IP Hâncești, în jurul orei 18.15 a parvenit un apel de la un locuitor al municipiului Hâncești, care a informat că sora sa, în vârstă de 71 de ani nu răspunde la telefon și nu deschide locuința, informeaz[ portalul hn24.net.

Grupa operativă a ajuns în mai puțin de 5 minute la fața locului. Cu acordul rudelor, polițiștii s-au mobilizat pentru a putea întreprinde măsurile de salvare. Fără să ezite, subofițerul a coborât de la etajul 5 la etajul 4 cu o funie pe la balcon, forțând un geam pentru a putea pătrunde în apartamentul cu pricina.

Femeia a fost găsită inconștientă la podea, polițistul a ridicat-o și i-a acordat primul ajutor medical. Ulterior a fost chemată ambulanța. Rudele victimei i-au mulțumit tânărului pentru că a salvat femeia și pentru modul promt și ferm în care a acționat și pentru faptul că a reușit să salveze o viață de om.

loading...

Comments are closed.