Externe

Un preot a violat băieți minori și le-a dat „explicații” halucinante! Unora le zicea că le dă puteri supranaturale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un pastor este judecat pentru că a batjocorit mulți tineri minori. Aceștia erau la un internat pentru elevii unei școli religioase. Iar pastorul le spunea, după ce îi viola, că „Aceasta este voia Domnului” sau că au fost aleși de Domnul să treacă prin așa ceva!

Tim Omotosho, un pastor nigerian în vârstă de 58 de ani, stabilit în Africa de Sud, unde a pus bazele bisericii Jesus Dominion International Church, din orașul Durban, a fost trimis în judecată.Pe numele lui sunt deschise 22 de acțiuni de molestare sexuală, a dezvăluit pulse.ng.

După ce au apărut primele informații despre felul în care-i „educa” pe tinerii care voiau să devină pastori, au apărut și mai multe femei care au reclamat că au fost abuzate sexual de acesta.

Una dintre victime, un băiat în vârstă de 19 ani acum, și-a amintit că „totul a început în 2015. Eu dormeam cu alți băieți într-un internat al elevilor când a venit și m-a trezit. Mi-a zis că Dumnezeu l-a ales pe el să fie pastorul meu.

A început să mă sărute, eram șocat. S-a uns cu ulei pe tot corpul. Apoi m-a penetrat”. Un alt băiat, care a fost violat în 2014, a explicat în fața judecătorilor: „Îmi amintesc durerea pe care am simțit-o după ce m-a violat prima dată. Trei zile n-am putut sta jos. M-a făcut să cred că astfel îmi dădea puteri supranaturale. Patru ani am trăit un coșmar numai văzându-l cum trece zilnic prin fața casei mele”.

Sunt foarte supărat că abia acum, după ce au început să vorbească mai mulți băieți, sunt crezut și eu”, a mai spus acesta.

loading...

Comments are closed.