Alte știri

Un preot din Moldova o bătea pe soția sa în fața icoanelor! Femeia a povestit totul jurnaliștilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

O preoteasă din Moldova povestește calvarul prin care a trecut, fiind căsătorită cu un preot. Aceasta le-a povestit reporterilor zdg.md că soțul său o bătea în fața icoanelor, o insulta și o punea la lucrurile casnice grele.

Întâi el a numit-o oaie, proastă, tâmpită şi i-a dat o palmă. A doua oară i-a tras un pumn. A treia oară i-a învineţit jumătate de faţă şi un genunchi. Apoi femeia nu a mai putut răbda, l-a acţionat în judecată, a solicitat divorţul şi a luat viaţa de la capăt.
 
În 2016, Ana a primit prima palmă. Îi ceruse soţului să instaleze maşina de spălat, că tot stătea nou-nouţă de cinci ani. Or, ea nu mai reuşea să spele cu mâinile hainele celor doi copii, ale preotului, ale mătuşii, ale soacrei şi ale sale.
 
„Fa oaio, proasto, tâmpito. De unde te-ai luat, credincioaso? De ce nu dă Dumnezeu să zdohneşti mai repede, să scap de tine o dată”, îi vorbea preotul-soţ. Arcadie se supăra pe Ana în special când stătea peste program la muncă. După o nouă ceartă, a lovit-o a doua oară. Ea a fugit iar. Dar a revenit pentru copii şi pentru că nu avea suficient curaj, dar nici resurse să o ia de la capăt.
 

„De atunci rămâneam la muncă peste program… Trebuia să mă încui în cabinet, să plâng vreo jumate de oră, să-mi vin în fire, să mă liniştesc, după care să mă apuc de treabă. Când ajungeam acasă, nimic bun nu vedeam”, sunt doar câteva din declarațiile femeii.

Acest caz a fost publicat în presă pentru a da un exemplu tuturor femeilor victime din Moldova să prindă la curaj și să nu mai tolereze comportamentul violent al bărbaților. Întotdeauna există o alternativă, iar divorțul nu e cel mai rău lucru din lume.

loading...

Comments are closed.