Alte știri

Un președinte de țară a recunoscut că a fost „un pic” homosexual! Cum a reușit să se vindece?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele statului Filipine, a făcut un anunț neașteptat în cadrul unui discurs ținut în fața diasporei filipineze la Tokio. Acesta a recunoscut că a fost „un pic” homosexual, transmite CNN.

Rodrigo Duterte a spus că spus aceste declarații în prezentareaactivității sale în funcția de președinte, învinuindu-și totodată oponentuului său politic, senatorul Antonio Trilianes că ar fi homosexual.

Președintele filipinez a explicat că pasiunile sale homosexuale au apărut când a fost căsătorit cu fosta sa soție, Elisabeth Zimmerman. În anul 2000, aceștia au divorțat, iar Duterte s-a întâlnit cu actuala sa iubită. Anume sentimentele față de ea, l-au ajutat pe liderul filipinez să se „trateze de homosexualitate”.

„Am devenit din nou bărbat. Femeile frumoase m-au „tratat” de homosexualitate. În acel moment, am început să nu mă mai uit după bărbați frumoși, din nou am început să iubesc femeile.” a spus Duterte în timpul discursului său.

Menționăm că Duterte nu doar odată s-a evidențiat cu declarații scandaloase. În cadrul unui discurs, acesta a promis că va declara război Canadei, dacă aceștia nu vor să își scoată gunoiul de pe teritoriul țării sale. Altă dată, președintele filipinez l-a insultat pe Dumnezeu, numindu-l prostănac și fiu de cățea.

loading...

Comments are closed.