Un primar ales cu susținerea LOC a trecut la PSDE

Primarul localității Hlinaia, raionul Edineț, Aliona Lombarschi

Primarul localității Hlinaia, raionul Edineț, Aliona Lombarschi, împreună cu un grup de consilieri locali și-a anunțat aderarea la echipa Partidului Social Democrat European (PSDE). Lombarschi a candidat din partea Partidului Liga Oraşelor şi Comunelor.

„Cetățenii au nevoie de fapte concrete, nu de declarații goale, iar Partidului Social Democrat European le poate oferi ceea ce ei merită – un trai decent la ei acasă și încredere în ziua de mâine”, a spus primarul Aliona Lombarschi.

PSDE salută decizia noilor noștri colegi și vrem să îi asigurăm că în cadrul formațiunii noastre vor găsi tot sprijinul de care au nevoie pentru a implementa ideile și planurile pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din comunitatea pe care o reprezintă.

PSDE rămâne deschis pentru toți aleșii locali de bună credință care vor să se alăture familiei noastre politice. La alegerile locale am demonstrat că suntem o forță și suntem siguri că împreună putem face multe lucruri frumoase pentru Republica Moldova și cetățenii ei.

Total
0
Shares
Total
0
Share