Alte știri

Un primar din Peru s-a dat drept victimă a COVID-19 pentru a scăpa de arest

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul unui oraş din Peru a avut o idee inedită pentru a nu fi arestat de poliţie. Acesta s-a ascuns într-un cosciug şi s-a dat drept victipă a pandemiei de coronavirus.

Primarul din oraşul sudic Tantara s-a ascuns într-un coşciug şi s-a dat drept victimă a pandemiei de coronavirus pentru a nu fi arestat de poliţie pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie şi regulilor privind distanţarea socială.

Poliţiştii trimişi să îl aresteze pe Jaime Rolando Urbina Torres au declarat că acesta era beat atunci când l-au găsit în coşciug, precizând că avea mască de protecţie pusă pe faţă, potrivit publicaţiei Daily News.

Torres a fost acuzat de localnici că nu a luat în serios ameninţarea coronavirusului şi că nu a luat măsurile de precauţie necesare pentru a proteja oraşul.

Oraşul Tantara, împreună cu restul ţării, a fost plasat în mod oficial sub carantină în urmă cu 67 de zile de către Guvernul central. În prezent, regiunea a înregistrat 2,1 milioane de cazuri de coronavirus. Peru a înregistrat un număr de 104.020 de infecţii şi 3.024 de decese.

La nivel global, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, au fost înregistrate până acum peste 5 milioane de cazuri de infecţie cu coronavirus.

Sursa: Romaniatv.net

Citește și: Pakistan: Cel puţin 40 de morţi în accidentul aviatic de la Karachi

loading...

Comments are closed.