Politic

Un profesor universitar își înaintează candidatura la funcția de primar al capitalei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Juristul și profesorul universitar, Teodor Cîrnaț a anunțat pe pagina sa de Facebook că va candida la funcția de primar general al capitalei. Va face acest lucru, fiind susținut de Partidul Voința Poporului. Cîrnaț este în căutare de susținutori și pentru o echipă cu care să ia la asalt și Consiliul Municipal Chișinău.

„Va fi o campanie electorală ca nici una până în prezent. De ce? Deoarece aceasta nu va fi despre persoana mea, ci despre noi toți; despre ceea ce putem noi face împreuna transparent și cu sârguință! Fiindcă în spate nu am nici un finanțator, nu am nici o înțelegere cu nimeni și mai mult, îmi doresc ca agenda priorităților municipalității sa o facem împreuna! Voi toți cei care credeți în ceea ce ar putea fi acest oraș; voi cei care v-ați dezamăgit complet, totuși mai sperați; voi cei care ați fost divizati, însă credeți ca acest oras poate sa prospere!” scrie Cîrnaț pe Facebook.

Juristul spune că în calitate de primar general, va avea posibilitatea să își arate capacitățile individuale și să demonstreze că printr-un singur mandat este posibil de transformat capitala într-un oraș cu adevărat european și prosper, iar primăria în serviciul cetățean. Acesta spune că este candidatul celor profund dezamăgiți de fosta și actuala guvernare, care au plasat și plasează în funcții publice persoane docile conducătorilor de partid și au folosit și folosesc Moldova în interes personal.

Teodor Cîrnaț spune că cei care vor fi alături de el în această oportunitate, dacă la fel simt că e momentul de a se implica pentru un viitor mai bun, dacă simt că e șansa să se afirme, să elimine frica și să pun un umăr, atunci începând de astăzi, să dea silința și priceperea pentru a da naștere la ceea ce numai au visat toți, la libertate și prosperitate.

loading...

Comments are closed.