Externe

Un proxenet american a câștigat un loc în Congres chiar dacă a murit! Cum s-a întâmplat?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Proprietarul unui bordel din Nevada, care a murit subit pe 16 octombrie, a fost ales în congresul local al statului, fiind desemnat candidat al Partidului Republican.

Deși a murit în timpul campaniei electorale, peste 60% din cetățeni l-au votat, potrivit metro.co.uk.

Anul acesta, Dennis Hof a fost desemnat candidat al Partidului Republican pentru un loc în parlamentul statului Nevada. Buletinele de vot cu numele lui pentru alegerile din 6 noiembrie fuseseră deja trimise când Hof a fost descoperit mort, pe 16 octombrie.

Autorităţile au declarat la momentul respectiv că vor pune anunţuri în zonele în care se va vota, prin care alegătorii vor fi înştiinţaţi că acesta a murit. Dacă acesta va câştiga alegerile, va fi nominalizat un alt membru al Partidului Republican în locul lui, au mai spus oficialii, lucru, care, de altfel, s-a şi întâmplat.

Trupul său a fost descoperit pe 16 octombrie într-unul din bordelurile pe care le patrona, unde, în 2015, a fost descoperit inconștient și jucătorul NBA Lamar Odom, în urma unei supradoze de droguri.

Bărbatul nu consumase substanțe interzise sau alcool, iar starea sa de sănătate era bună, a declarat consultantul său de campanie. Însă poliția a cerut o autopsie pentru a stabili cauza exacta a decesului.

Hof, care a scris şi o carte, „Arta de a fi peşte”, deţinea mai multe bordeluri în Nevada, singurul stat american care permite unor astfel de stabilimente să funcţioneze legal. Dennis Hof a fost acuzat de mai multe ori de agresiune sexuală, cel mai recent în septembrie, dar a negat faptele.

Cu o zi înainte de a fi găsit mort, Dennis Hof își serbase ziua de naștere alături de celebrătiți din industria filmelor pentru adulți.
loading...

Comments are closed.