Un recidivist deosebit de periculos a fost reținut, după ce a înjunghiat un bărbat

În seara zilei de 25 iulie curent, poliţiştii sectorului Râşcani ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au înregistrat informaţia 903, precum că de pe strada Albişoara a fost preluat de către medici, un bărbat în vârstă de 53 ani, cu plagă penetrantă aplicată în regiunea inimii. Respectiv, au fost iniţiate acţiuni speciale de investigaţii pentru a stabili toate circumstanţele în care a avut loc incidentul.

Conform datelor constatate preliminar, victima s-a dovedit a fi fără loc permanent de trai şi periodic înopta la o construcţie nefinisată de pe strada Albişoara. Astfel, în seara incidentului, ar fi servit băuturi alcoolice cu alţi doi bărbaţi, iscându-se ulterior un conflict între ei. Respectiv, unul dintre agresori ar fi scos un cuţit de buzunar şi i-ar fi aplicat victimei o lovitură în regiunea toracelui, după care a fugit într-o direcţie necunoscută, relatează

Individul a fost reţinut a doua zi după incident, fiind încătuşat pe o stradă din Capitală, în timp ce ar fi intenţionat să fugă în regiunea transnistreană, de unde este originar. El are o vârstă de 60 ani, anterior judecat pentru crime grave, fiind reţinut pe un termen de 72 de ore în izolator. Preliminar, bănuitul şi-ar fi recunoscut acţiunile criminale şi este cercetat penal pentru tentativă de omor. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share