Alte știri

Un român și-a omorât iubita spaniolă de 17 ani, apoi a încercat să-i însceneze fuga cu un amant secret

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un român de 23 de ani a fost arestat în Spania, după ce a recunoscut că și-a ucis și tranșat fosta iubită, după care a aruncat părți din cadavru în mai multe locuri. După crimă, a încercat să-i însceneze fuga cu un iubit secret.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Rocío Caíz Pozo, de 17 ani, din Martín de la Jara, lângă Sevilla, a fost dată dispărută de familie pe data de 3 iunie. În toată această perioadă a fost căutată intens de autorități, rude și mai multe organizații nonguvernamentale, dar cu toate că existau anumite indicii că fata fugise de acasă, fostul iubit român a fost suspectat de poliție de la bun început, relatează La Vanguardia.

În ziua de 2 iunie, Rocío Caíz Pozo a plecat cu un taxi la Estepa, localitate aflată la 25 de km distanță de domiciliul ei și în care locuia fostul iubit, de care se despărțise recent. Taximetristul a confirmat ulterior pentru autorități că fata fusese așteptată în fața unei case de acesta și tot el îi plătise și cursa.

În cursul serii, tânăra i-a trimis un mesaj mamei sale, i-a spus că este la Adrian N., fostul iubit, și că rămâne acolo până a doua zi. Dar în cursul noții, de pe telefonul fetei au fost trimise mai multe mesaje către sora ei. În primul, ea își anunța familia că avea un iubit secret de câteva luni și că fugea împreună cu acesta, ca să-și facă un viitor împreună. În alt mesaj își ruga familia să aibă grijă de copilul ei de 4 luni, copil pe care îl avea împreună cu Adrian, iar în altul spunea că a furat 300 de euro de la Adrian și că avea de gând să se întoarcă acasă după câteva luni.

Familia i-a anunțat dispariția și a privit cu suspiciune toată povestea legată de iubitul secret și fuga de acasă. Adrian N. a fost principalul suspect, mai ales că polițiștii aflaseră că acesta își agresase iubita de mai multe ori.

Mai mult, anchetatorii aflaseră că românul își cumpărase de curând o drujbă, pe care a folosit-o, cel mai probabil, la dezmembrarea cadavrului.

Pe data de 10 iuni, românul s-a predat autorităților, recunoscând că a ucis-o pe fosta iubită. El a indicat și zonele în care a aruncat bucățile de cadavru.

Cei doi s-au cunoscut pe când ea avea 11 ani, iar el 16. Au început o relație, s-au mutat la un moment dat împreună, iar adolescenta a născut la începutul acestui an. Rocío a decis să-l părăsească și s-a întors în casa părinților după venirea pe lume a copilului.

loading...

Comments are closed.