Social

Un șofer beat a ucis patru persoane la Taraclia 

Pinterest LinkedIn Tumblr

Teribilul accident a avut loc care în toamna anului trecut, fiind provocat de un șofer care a urcat beat la volan și care fusese privat anterior de dreptul de a conduce mijloace de transport. Tragedia s-a soldat cu moartea a patru persoane și rănirea altor două, scrie Sputnik.

Procuratura generală a informat că instanța și-a pronunțat sentința pe acest caz, conducătorul auto fiind condamnat la 12 ani închisoare, cu privarea de dreptul de conduce mijloace de transport timp de 5 ani.

Tragicul accident s-a produs în noaptea de 28 octombrie 2017, la ieşirea din satul Valea Perjei. Deplasându-se în stare avansată de ebrietate la volanul unui Volkswagen Caddy şi cu doi pasegeri la bord, inculpatul a intrat pe contrasens, lovind frontal un automobil VAZ, care se deplasa regulamentar. Impactul a fost atât de violent, încât şoferul cu cei trei pasageri din VAZ au murit pe loc, iar inculpatul împreună cu cei doi pasageri au fost transportaţi la spital cu diverse traumatisme.

Pe lângă pedeapsa închisorii, inculpatul a fost obligat să le achite rudelor celor 4 victime decedate în accident câte un milion de lei fiecăruia drept prejudiciu moral şi 18 mii de lei pentru cheltuieli de judecată. Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

loading...

Comments are closed.