Un șofer de 29 de ani și-a procurat un Mercedes cu 1600 de euro, dar cu acte false

Pentru a fi prezent în trafic și-a achiziționat un mijloc de transport, însă fără a-i verifica actele. Oprit de polițiștii de frontieră, bărbatul a rămas fără mașină și cercetat pentru deținerea documentului cu semne de falsificare. Incidentul a fost consemnat de către echipa mobilă a Direcției regionale Vest în seara zilei de ieri, 30 iunie curent. 

Aflați în misiune de serviciu pe traseul Buzdugani – Ungheni, polițiștii de frontieră au oprit în trafic un mijloc de transport cu plăcuțele de înmatriculare bulgărești. A fost solicitat conducătorului auto de a prezenta actele necesare.

În timpul verificărilor, asupra reviziei tehnice au fost observate semne rezonabile de falsificare. Despre cele depistate, șoferul de 29 de ani a declarat că nu cunoaște absolut nimic, menționând că și-a procurat Mercedesul la începutul lunii iunie cu tot pachetul de documente, fără a avea posibilitatea de a verifica actele.

Ca urmare, autoturismul a fost indisponibilizat la Sectorul Poliției de Frontieră Ungheni, iar documentul a fost transmis în adresa laboratorului tehnico-juridic pentru efectuarea expertizei în urma căreia se va stabili dacă tânărul va fi sau nu cercetat conform art. 361 al Codului Penal al Republicii Moldova.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share