Alte știri

Un șofer de BMW, cu actele pentru mașină expirate, a fost stopat la intrarea în Otaci

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat a fost identificat în trafic cu actele expirate pentru mijlocul de transport, înregistrat în afara Republicii Moldova. Angajaţii Direcţiei regionale NORD au acţionat, conform unei informaţii operative, în seara zilei de ieri, 25 noiembrie.

Grupa mixtă formată din angajații secției echipe mobile din cadrul Direcției regionale Nord și ofițerul de investigații al Sectorului Poliției de Frontieră Otaci au stopat, la intrarea în oraşul Otaci, un mijloc de transport marca BMW 530D, înmatriculat în Bulgaria. La volanul autoturismului se afla un cetăţean al Republicii Moldova, de 33 de ani. Din cercetările primare s-a stabilit că toate actele de însoțire ale mijlocului de transport sunt expirate.

În cadrul audierilor, bărbatul a încercat să ducă în eroare poliţiştii de frontieră, iar când a fost deconspirat a refuzat să mai ofere careva declaraţii.

În rezultat, mijlocul de transport a fost indisponibilizat la Sectorul Poliţiei de Frontieră Otaci, iar acţiunile pentru elucidarea cazului sunt întreprinse în continuare de către angajaţii Poliţiei de Frontieră. Conducătorul auto riscă o pedeapsă contravențională conform art.229 (alin.2 și 3) CC al R.Moldova. Materialul va fi transmis conform competenței Inspectoratului de Poliție Ocnița.

Citește și: FOTO // Un moldovean reținut la poliția de frontieră din Ucraina. Acesta transporta ilicit tacâmuri de bucătărie

loading...

Comments are closed.