Alte știri

Un șofer din Tiraspol circula de șase ani cu un permis de conducere falsificat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ghinion matinal pentru un moldovean care s-a legitimat ca șofer cu un permis de conducere neveridic. Pe lângă faptul că lipseau unele elemente de protecție, s-a stabilit că fotografia fusese substituită. Incidentul a avut loc în această dimineață în punctul de trecere Leușeni. 

Către ora 07:00, pe sensul de intrare în Republica Moldova s-a prezentat un bărbat de 45 de ani, domiciliat în orașul Tiraspol. Acesta se afla la volanul unui autoturism și venea din Polonia.

În timpul controlului de frontieră, conducătorul auto s-a legitimat în baza unui pașaport moldovenesc prezentând și permisul de conducere care ar fi eliberat de autoritățile din Ucraina. După ce s-a realizat identificarea persoanei, polițistul de frontieră a observat ceva suspect asupra fotografiei din permisul de conducere. La verificările de rigoare cu tehnica din dotare s-a stabilit că actului îi lipsesc și anumite elemente de protecție.

Audiat, bărbatul a declarat că respectivul document l-a obținut în urma cursurilor speciale urmate la o școală din Ucraina acum șase ani și nu recunoaște că actul este falsificat.

În repercusiune, pe numele conaționalului a fost întocmit proces verbal de constatare, iar documentul a fost transmis către expertizare pentru elucidarea tuturor circumstanțele și încadrarea juridică a faptei.

loading...

Comments are closed.