Social

Un șofer escroc deconspirat în Capitală! Punea la cale o schemă frauduloasă de sustragere a banilor de la oameni

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie a semnalizat pe facebook un caz de escrocherie pe străzile Capitalei. Victima spune că posesorul acestui automobil e model Dacia, cu numărul de înmatriculare KLM 772, aștepta pe alți șoferi să parcheze lângă el, după care în urma plecării proprietarului de lânga automobil, bărbatul având la el un set de creioane cerate, îşi punea o amprentă pe maşină sa de culoarea mașinii parcată lângă el, apoi venea înfuriat precum ca i-ar fi fost zgâriată Dacia sa și cerea banii pentru reparaţie foarte insistent.

Cea care a semnazilat despre acest caz este Viorica Moraru. Ea scris pe facebok că „deţinătorul / şoferul acestui automobil este un om periculos! Dacă îl întâlniți în oricare din parcări, sau în afara parcărilor unde staţionați cu automobulul dvs, aveţi grijă fiindcă dânsul lucrează dupa o schemă frauduloasă cu scopul de a sustrage banii dvs”.

Femeia mai spune spune că, din fericire, în cazul său şmecheria nu a mers, ea demonstrându-i escrocului că automobilul ei a fost parcat perfect dintr-o singură manevră, iar cu uşa deschisă la max., având spațiu liber de cca 50 cm între ambele automobile. Plus la aceasta, ea a şters printr-o singură mişcare, culoarea făcută de el cu creionul.

„Dar nesimțit fiind, el incearca să aducă argumente bolnăvicioase şi nefondate. Ex: Eu fiind cu feciorul la cumpărături, a minţit că copilul meu ar fi fost martor, şi ăsta i-ar fi spus (deja cumva) că eu (mama lui) într-adevăr i-am zgâriat maşina… ))”, a scris Viorica pe facebook.

Impostorul a fugit de la fața locului în momentul când femeia a format numărul la Poliţie, pentru a anunța despre acest caz.

 

loading...

Comments are closed.