Un șofer ucrainean a fost obligat să-și continue călătoria în calitate de pasager. Care este motivul

„Permisul dvs. de conducere prezintă semne clare de falsificare” – este prima constatare pe care polițiștii de frontieră din Leușeni i-au transmis-o unui șofer. Acesta s-a arătat deranjat la așa informare, mai mult că a fost obligat să-și continue călătoria în calitate de pasager.

În seara zilei de 10 iulie curent, la controlul de frontieră s-a prezentat un cetățean ucrainean, la volanul unui vehicul Toyota Rav 4. Șoferul de 43 de ani s-a legitimat în baza unui permis de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile ucrainene, ce prezenta semne rezonabile de falsificare.

Audiat, bărbatul a refuzat să ofere declarații și nici nu a recunoscut că se folosește de un document oficial contrafăcut. Ba mai mult a fost nervos și agitat pe toată durata aflării în punctul de trecere a frontierei Leușeni.

Polițiștii de frontieră i-au întocmit proces verbal de constatare a faptei. Permisul de conducere a fost sigilat și transmis către laboratorul criminalistic pentru stabilirea legalității acestuia. În dependență de rezultate se va face încadrarea juridică a faptei și luarea măsurilor legale ce se impun.

Total
0
Shares
Total
0
Share