Alte știri

Un stadion pe care s-au desfășurat meciuri ale campionatului mondial de fotbal din Rusia a rămas fără curent electric din cauza datoriilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Stadionul din orașul rus Samara, pe care s-au desfășurat mai multe meciuri din cadrul Campionatului Mondial din Rusia a fost deconectat curentul electric, transmite Interfax.

Se menționează că a fost oprit curentul electric temporar din cauza datoriilor pe care le are acesta față de furnizorul de energie electrică. Sursele afirmă că în curând va avea loc o ședință a Consiliului local pentru a găsi surse pentru a achita datoriile stadionului.

Reprezentantul Ministerului Sportului din regiune nu a dorit să ofere detalii asupra acestui caz, spunând doar că stadionul este arendat de conducerea regiunii, iar aceștia nu sunt stăpâni pentru a suporta toate cheltuielile. „Noi plătim bani, jucăm și plecăm„, afirmă reprezentantul echipei de locale de fotbal într-un interviu presei ruse.

Pe stadionul „Samara-Arena” joacă echipa locală „Krylia Sovetov”. În cadrul Campionatului Mondial de fotbal din 2018, pe această arenă au avut loc 4 meciuri din faza grupelor, un meci din 1/8 și unul din 1/4.

 

loading...

Comments are closed.