Externe

Un student de la medicină s-a sinucis după publicarea conversației sale erotice cu o colegă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Student la medicină s-a sinucis după ce prietenii săi au publicat un mesaj despre o intrigă a sa cu o fată, transmite The Times.

Edward Senior, în vârstă de 22 de ani, studentul universității de medicină din orașul britanic Swansea, a spus prietenilor săi despre o relație a sa cu o colegă. Aceștia au încercat să glumească pe seama lui și au trimis mesajul la câteva sute de persoane pe Facebook. Conducerea universității l-a exclus pe Edward de la lecții pentru comportament inadecvat. Acesta s-a speriat că visul său de a deveni doctor s-a ruinat, pentru că ar fi putut fi exmatriculat.

Studentul exclus de la ore a revenit acasă, iar a doua zi a fost găsit mort în pădure. În camera sa, Edward a lăst un bilet de adio.

Ceea ce s-a întâmplat cu Edward, evidențiază pericolul care poate să îl aibă o postare pe rețelele de socializare.” a delarat ancehtatorul.

Rudele studentului au deschis un fond „Ted Foundation” în care la început au colectat bani pentru înmormântare, iar când au văzut că s-a strâns peste 20 de mii de lire sterline, au decis să continue colectarea banilor pentru a preveni astfel de situații.

 

loading...

Comments are closed.